Elfklapper ZSGOWMS tegen hekkensluiter DIOS

Het is weer superspannend in Zondag 2b. Vorige week liep SCPB’22 uit naar een voorsprong van vier punten op ZSGOWMS, door in een onderling duel het verschil te maken. Echter is het verschil na de twintigste speelronde teruggebracht naar 1 punt. Dit doordat RODA ’23 won van SCPB en ZSGOWMS won met maar liefst 11-0 van hekkensluiter DIOS. Door de vele goals aan Amsterdamse zijde is het doelsaldo nu in het voordeel van ZSGOWMS.

Binnen het kwartier was de wedstrijd op Sportpark Ookmeer eigenlijk al gespeeld. Noureddine Harrouni maakte de openingstreffer en verschalkte daarmee DIOS-doelman Koen de Hartog. Spits Donny van der Pol maakte de tweede treffer aan Amsterdamse kant. Voor rust werd er nog driemaal gescoord. Kursat Cil werkte de 3-0 binnen, terwijl Harrouni zijn tweede doelpunt maakte en de stand op 4-0 zette. Eveneens Cil maakte zijn tweede doelpunt in het eerste bedrijf, waardoor er een 5-0 ruststand op het digitale scorebord kwam.

Scheidsrechter Jelle van Hamersveld had de tweede helft nog maar enkele minuten in gang gefloten tot dat de zesde Amsterdamse treffer in het net lag. Nu maakte Van der Pol zijn tweede treffer van de zonnige middag, waardoor de treffers netjes verdeeld waren. Invaller Haitem Ibrahimi maakte de zevende voor ZSGOWMS. Yassine Farah was op dreef in de tweede helft en tekende aan voor een hattrick. Hij maakte drie treffers en zette zijn seizoenstotaal op 8. Afsluitend maakte Sheverinio Blanker, na een uitstekende actie, de 11-0. Na het laatste fluitsignaal zochten de spelers van DIOS met gebogen hoofd het kleedlokaal op. Wel was het een vriendelijke wedstrijd, arbiter Van Hamersveld heeft geen kaarten uitgedeeld en daar was ook totaal geen aanleiding toe.

Volgend weekend is ZSGOWMS vrij, maar in de volgende speelronde gaat de ploeg van trainer Rob Rijnink en assistent Sebastiaan Fritz op bezoek bij Hooglanderveen. Dat speelde deze zondag met 1-1 gelijk tegen Sporting’70.

Bekijk hier alle foto’s van Jos Spitteler, ze zijn erg goed gelukt!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)