Home / slideshow / Elroy Tuur (Legmeervogels) loopt zware blessure op in Johan Cruijff Arena

Elroy Tuur (Legmeervogels) loopt zware blessure op in Johan Cruijff Arena

Elroy Tuur maakte deze zomer de overstap van Ter Leede naar Legmeervogels, maar zal voorlopig niet in actie kunnen komen voor zijn nieuwe club. De verdediger liep opvallend genoeg een blessure op in de Johan Cruijff Arena.
Dat was niet terwijl hij zelf op het veld stond, maar toen hij al toeschouwer aanwezig was bij het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. Toen hij de trappen van het stadion afliep, bleef zijn rechtervoet haken. Het gevolg: gescheurde enkelbanden.

Tuur moet dus de komende tijd toekijken, terwijl voor zijn ploeg het seizoen gaat beginnen. “Ik mis natuurlijk de conditieopbouw en het groeien naar een bepaald tactisch concept. Daar loop ik een behoorlijke achterstand mee op. Ook van het groepsgevoel binnen de selectie zal ik een deel missen, al probeer ik zoveel mogelijk bij trainingen en vriendschappelijke duels aanwezig te zijn. Maar het is toch allemaal wat anders voor een geblesseerde speler”, vertelt hij aan Voetbal in Aalsmeer

Wat het voorval extra bijzonder maakte: na afloop verschenen beelden op social media van Hakim Ziyech die Tuur richting de taxi helpt:

 

 

Send this to a friend