FC Aalsmeer geeft 4 keer een voorsprong weg tegen OSV

FC Aalsmeer en OSV zijn de competitie begonnen met een vermakelijk en doelpuntrijk duel. Het duel in Aalsmeer eindigde uiteindelijk in 4-4. Vier keer kwam FC Aalsmeer op voorsprong en vier keer kwam OSV terug.
Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in zaterdag 2A

Aalsmeer schoot uit de startblokken en nadat het al goede mogelijkheden had gekregen in de eerste minuut, was het in de derde minuut wel raak. Daan Vaneman knalde de bal hard in de bovenhoek: 1-0. De thuisploeg was de betere partij, maar via een vrije trap van Joey Noordenbos kwam OSV op gelijke hoogte.
Wat volgde was een foutenfestival aan beide kanten, wat dan ook leidde tot meerdere goals. Eerst was het weer Aalsmeer dat scoorde, via Jordy de Groot, waarna Eduard Lulaj de stand weer recht mocht trekken. Toch ging FC Aalsmeer met een voorsprong rusten, nadat opnieuw Jordy de Groot het net had weten te vinden.

Maar na rust werd het opnieuw gelijk, weer scoorde Eduard Lulaj. FC Aalsmeer wilde de zege duidelijk niet uit handen laten glippen en ging vol voor de overwinning, maar miste daarbij flink wat kansen. Ruim een kwartier voor tijd kwamen de Aalsmeerders dan toch weer op voorsprong, nadat Nassim Zohair een vrije trap van Daan Vaneman binnen werkte. De winst leek binnen, want OSV had in de tweede helft weinig te zeggen. Een penalty zorgde ervoor dat OSV toch met een punt uit Aalsmeer vertrok. Joey Noordenbos maakte er 4-4 van.

Foto’s: Ton van Eenennaam