Home / slideshow / FC Aalsmeer boekt ruime thuisoverwinning op OSV
FC Aalsmeer - OSV

FC Aalsmeer boekt ruime thuisoverwinning op OSV

FC Aalsmeer is erin geslaagd om OSV redelijk eenvoudig opzij te zetten. De ploeg van Ted Verdonkschot won het thuisduel met 4-1.

Waar de thuisploeg vanaf de openingsfase uitstekend in de wedstrijd zat, oogde OSV allerminst scherp. De treffer van Axel Wendt kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Het doelpunt zorgde voor vertrouwen bij FC Aalsmeer, want het bleef kansen creëren en maakte eveneens de tweede en derde treffer. Waar Daan Vaneman voor de 2-0 zorgde, maakte Wendt nog voor rust zijn tweede treffer en daarmee de 3-0.

FC Aalsmeer - OSV

Na de theepauze probeerde OSV zichzelf te revancheren. Het kreeg echter razendsnel de 4-0 tegen. Vaneman was de maker van het doelpunt en zorgde ervoor dat het geloof bij OSV opraakte. De bezoekers lieten wat meer strijd zien, maar een spannende wedstrijd was het niet meer. OSV maakte tien minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer via Nicky Roele, waardoor de 4-1 eindstand op het scorebord kwam te staan.

FC Aalsmeer - OSV

“Ik denk dat we een goed antwoord hebben gegeven op vorige week”, oordeelde FC Aalsmeer-trainer Ted Verdonkschot na afloop. “De treffer in de eerste helft was belangrijk, want daardoor bleven we goed voetballen en konden we de score uitbreiden. Deze overwinning geeft absoluut een boost voor de komende weken.”

Maurice Renger zag het duel dramatisch voor zijn ploeg verlopen. “Het was in de eerste helft heel slecht vanaf onze kant. Vanaf de eerste minuut waren we overrompeld en we kwamen maar niet in het spel. In de tweede helft heb ik gelukkig wat meer gezien. Ik zie het als een offday en heb er vertrouwen in dat we het volgende week beter doen.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit
Bekijk hier alle foto’s van Ton van Eenennaam

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)