FC Aalsmeer - Arsenal

FC Aalsmeer en Arsenal houden elkaar in evenwicht

Het is FC Aalsmeer niet gelukt om de 4-0 zege tegen FC Zaandam van afgelopen week een goed vervolg te geven. De club speelde op het eigen complex met 0-0 gelijk tegen ASV Arsenal.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

De Amsterdammers begonnen uitstekend aan de wedstrijd. Arsenal zette veel druk op de helft van de tegenstander, waarmee Aalsmeer veel moeite had. Het resulteerde in een eerste helft waarbij het spel zich vooral op het middenveld afspeelde en aan beide kanten weinig kansen te zien waren. Met de rust stond dan ook nog altijd de brilstand op het scorebord.

In de tweede helft begonnen beide ploegen aan te dringen, maar wederom waren de voorhoedespelers niet scherp genoeg om te scoren. Arsenal creëerde in de laatste tien minuten van de wedstrijd nog meerdere kansen. Zo kreeg Stefan Batista Pereira nog een grote mogelijkheid, terwijl Lucas Zuurveld eveneens aanspraak maakte op een treffer. Beide spelers maakten hun kansen echter niet af, waardoor het op een doelpuntloos gelijkspel uitdraaide.

Tekst: Jordi Smit