Home / Algemeen / FC Aalsmeer geeft update over trainers volgend seizoen

FC Aalsmeer geeft update over trainers volgend seizoen

Ook bij FC Aalsmeer is er nieuws gekomen over de hoofdtrainers in het volgende seizoen. De club uit Aalsmeer heeft voor zowel het zaterdagteam als het zondagteam bekend gemaakt wie de hoofdtrainers zijn in het seizoen 2020/2021.

Jesse Donker heeft zijn aflopende contract met een seizoen verlengd. “Er is vanuit het bestuur volop vertrouwen in de werkwijze van Jesse en de lijn die hij met het eerste team in gang is gezet. De komende wedstrijden moeten blijken of de zaterdag 1 om de titel kan meestrijden.” Op dit moment staat FC Aalsmeer zaterdag op vierde in de zaterdag tweede klasse, het verschil met koploper Purmersteijn bedraagt maar drie punten.

Zaterdag heeft ook Peter Neuvel een eenjarig contract getekend bij FC Aalsmeer (zondag). Op dit moment is Neuvel nog trainer bij zaterdag derdeklasser VV Kockengen. “Peter is een oude bekende binnen de club. Na een aantal jaren vaste waarde in de zaterdag 1 van, vooral, VV Aalsmeer te zijn geweest, is hij trainer van de zaterdag 2 geworden”, aldus FC Aalsmeer in een verklaring.

Foto: FC Aalsmeer

Send this to a friend