Home / slideshow / FC Aalsmeer maakt het zichzelf onnodig moeilijk tegen Zandvoort
FC Aalsmeer - SV Zandvoort

FC Aalsmeer maakt het zichzelf onnodig moeilijk tegen Zandvoort

FC Aalsmeer heeft een zwaarbevochten zege geboekt op SV Zandvoort. Nadat de bezoekers op 2-2 waren gekomen, kreeg het team van Ted Verdonkschot het alsnog voor elkaar om een 4-2 eindstand neer te zetten.

De thuisploeg begon goed aan de eerste 45 minuten en hield Zandvoort constant onder druk, waardoor FC Aalsmeer het overwicht had. Het zorgde in de eerste helft voor een doelpunt die op naam kwam te staan van Axel Wendt. Vervolgens kreeg de gastheer meerdere mogelijkheden om de score uit te breiden, maar FC Aalsmeer vergat zichzelf in deze fase te belonen.

FC Aalsmeer - SV Zandvoort

Direct na rust maakte Thomas Steinhart de bevrijdende 2-0, alleen het zorgde niet voor rust in de ploeg. Zandvoort kwam vervolgens beter in de wedstrijd en maakte de aansluitingstreffer. Uit een hoekschop lukte het Zandvoort eveneens om de 2-2 te maken, waardoor FC Aalsmeer weer opnieuw kon beginnen. Het lukte Steinhart echter om nog tweemaal te scoren, waarmee hij zijn team naar de overwinning leidde.

FC Aalsmeer - SV Zandvoort

De zege zorgde voor opluchting bij Verdonkschot. “Ik denk dat we de drie punten verdiende, maar we maakten het onszelf onnodig moeilijk”, stelde de oefenmeester. “Er lag veel ruimte achter de verdediging van Zandvoort waarvan we weinig gebruik maakte. De jongens hebben vandaag echter keihard gewerkt.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit
Bekijk hier alle foto’s van Ton van Eenennaam

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)