FC Aalsmeer

FC Aalsmeer sluit weer aan bij top na zege op Marken

Nadat FC Aalsmeer was opgestoomd richting de tweede plaats in Zaterdag 2a volgden twee mindere wedstrijden en werd er slechts één punt behaald. Op bezoek bij Marken werd in de laatste wedstrijd van 2019 gewonnen, waardoor Aalsmeer weer aansluit bij de top: 0-2.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2a

De weersomstandigheden waren pittig zaterdagmiddag op Marken, met veel regen en zware windvlagen. De eerste helft verliep dan ook stroef. Aalsmeer wist wel te scoren, maar zal de goal van Giliano Eijken afgekeurd worden vanwege buitenspel. Na rust kwamen er echter wel geldige goals.

Thomas Steinhart

Mike Dam zette de aanval in en zag zijn voorzet binnen gelopen worden door Sander Aznar Martinez. Marken voerde daarna de druk op, maar daar wist Aalsmeer zich prima onderuit te voetballen. Maar de wedstrijd bleef spannend, omdat de 0-2 ook maar niet viel. Berry Kramer en Deo Sinduhje wisten hun kansen niet te verzilveren. Dat lukte pas in de slotminuut, toen Jordy de Groot op aangeven van Thomas Harte de 0-2 binnen schoot.