Home / slideshow / FC Aalsmeer tankt met dubbele cijfers vertrouwen voor nacompetitieduel met Die Haghe
FC Almere - FC Aalsmeer

FC Aalsmeer tankt met dubbele cijfers vertrouwen voor nacompetitieduel met Die Haghe

FC Aalsmeer heeft zaterdagmiddag FC Almere eenvoudig aan de kant gezet. De degradant had geen schijn van kans tegen FC Aalsmeer: 2-10.

Mike Dam was de grote man namens de bezoekers. De voetballer wist maar liefst zesmaal te scoren. De andere doelpunten kwamen op naam te staan van Christoff Dias De Oliveira, Jordi van Gelderen, Stefan de Bruin en Thierry van de Kooye. “Het geeft absoluut vertrouwen voor de nacompetitie”, zo liet hoofdtrainer Ted Verdonkschot na de wedstrijd weten.

FC Almere - FC Aalsmeer

De afgelopen weken zette FC Aalsmeer al meerdere overtuigende uitslagen neer, waardoor de oefenmeester er vertrouwen in heeft dat zijn ploeg er klaar voor is. “Natuurlijk moeten we reëel zijn dat het soms ook aan de tegenstand lag, maar de jongens zijn hongerig. Iedereen is bovendien ervaren genoeg om te weten wat erbij komt kijken om in de nacompetitie te spelen, waardoor ik er vertrouwen in heb dat ze de zware weken kunnen doorstaan.”

FC Almere - FC Aalsmeer

Inmiddels weet FC Aalsmeer eveneens de eerste tegenstander. Aankomend weekend staat namelijk een uitduel met eersteklasser Die Haghe te wachten. “Dat wordt een wedstrijd apart. Het zal een finale worden, waarbij iedereen het uiterste van zichzelf moet vragen. De komende dagen zullen we onszelf zo optimaal mogelijk proberen voor te bereiden. Dan moeten we er zaterdag staan.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit
Foto: Ton van Eenennaam

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)