FC Abcoude haalt flink uit tegen JOGA Fortius

FC Abcoude heeft zondagmiddag een ruime overwinning behaald tegen JOGA Fortius. De ploeg van Anthony Servinus won met maar liefst 8-0.

De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken en stond binnen tien minuten op een voorsprong. Uit een corner van Genaro Snijders maakte Lars Beukeboom de openingstreffer. Na het doelpunt bleef FC Abcoude dezelfde weg vervolgen en maakte het eveneens de 2-0 via Regilio Kranenburg, die ook de derde treffer op zijn naam zette. Nog voor de theepauze maakte Jendro Halman ook twee treffers, waardoor tijdens de rust een 5-0 stand op het scorebord stond.

Door de ruime achterstand besloot JOGA Fortius in de tweede helft wat wijzigingen door te voeren, waardoor FC Abcoude het wat lastiger kreeg. Het weerhield de gastheer er echter niet van om meer treffers te maken. Eerst maakte Jerrel Joval uit een corner de 6-0, waarna Snijders de zevende treffer op zijn naam zette. Sander Snoek zorgde voor het slotakkoord: 8-0.

Servinus keek verrast naar het duel. Hoewel hij wist dat zijn ploeg in vorm was, dacht hij vooraf nog dat JOGA Fortius een moeilijke tegenstander kon zijn. “Een aantal jongens van de tegenstander heeft een verleden bij FC Abcoude, waardoor zij mogelijk extra gemotiveerd zouden zijn. Wij zitten echter in een fijne flow en hebben vandaag uitstekend werk afgeleverd. De overwinning was daarom verdiend.”