Home / Algemeen / FC Almere verliest ook op Marken

FC Almere verliest ook op Marken

Ook op Marken heeft FC Almere geen resultaat kunnen boeken. Na een 4-0 achterstand kwam het nog wel terug tot 4-2, maar daar bleef het ook bij.

Marken zakte vanaf het begin in en loerde op de fouten van Almere. Die kwamen er ook en zo liep FC Almere al snel achter de feiten aan. Na zeven minuten viel de 1-0 van Kevin Giele. En nog voor rust liep de thuisploeg uit naar 4-0, via goals van Youran Burggraaf, Rene Commandeur en nogmaals Giele.

Na rust kreeg ook FC Almere wat mogelijkheden, maar toen was het eigenlijk al te laat. Pas tien minuten voor tijd kon het wat terug doen. Met een fraaie knal van afstand zorgde Boy Vermast voor de 4-1. Vlak voor tijd lukte het ook nog om de 4-2 te maken. Marken was wat minder scherp geworden, FC Almere kon de bal onderscheppen en Mike de Bliek zette de eindstand op het scorebord.

Weer een nederlaag dus voor Almere, dat hekkensluiter blijft. Volgende week staat de Almeerse derby met koploper Waterwijk op het programma. Eerder dit seizoen won Waterwijk met 9-0. Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2a

Bron: Omroep Almere

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)