FC Weesp klaar voor zaterdag-competitie: “Absoluut mooie uitdaging”

FC Weesp voetbalt dit seizoen op de zaterdag, waardoor er een hoop verandert voor de vereniging. Met Petar Denic heeft de club echter een trainer in huis met veel ervaring. De oefenmeester staat dan ook te trappelen om te beginnen. “Het is voor mij absoluut een mooie uitdaging”, benadrukt hij.

De tweedeklasser zag acht spelers bij de club vertrekken, waardoor het op zoek moest gaan naar versterkingen. Samen met Denic zocht het naar spelers die goed bij de mentaliteit van FC Weesp zouden passen en de club verder konden brengen. Niet alleen wist het de nodige vervangers aan te trekken, ook kreeg het met twaalf jongens voor elkaar om de selectie verder te verbreden. Op die manier hoopt het hoge ogen te gooien in de competitie.

“In het eerste jaar zal het voor ons belangrijk zijn om stabiel te worden en in de competitie te blijven, zodat we de komende seizoenen verder kunnen bouwen. Zaterdag zijn we begonnen met de eerste training en de volgende weken zullen we elkaar als team beter leren kennen.” Denic vindt het nog lastig in te schatten wat de kansen van FC Weesp zullen zijn. “Dan moet ik eerst het niveau van de competitie analyseren. Op dit moment is dat nog lastig in te schatten. Ik weet echter dat we een goede groep hebben.”

Spelers: Vorig seizoen:
Jip van Wilsum FC Weesp
George Planakis De Volewijckers
Dennis Nathaniel ASV De Dijk
Jurre van Brug FC Weesp
Daan Brandse FC Weesp
Roy Pontman FC Weesp
Sofian Nathaniel FC Weesp
Ari Hamiti FC Weesp
Marcel Oostenrijk FC Weesp
Daniel Krancher FC Weesp
Redwan Amallal FC Weesp
Reduan Khanfour FC Weesp
Jeremiah Dan JOS Watergraafsmeer
Jamal Karam UNO
Jarmain Frits ASV De Dijk
Scott Iradale De Volewijckers
Youssef Abakouy FC Weesp
Raiyh van Egten UNO
Lo So Fan ASV De Dijk
Habib Abdul JOS Watergraafsmeer
Steven Balalcazar De Volewijckers

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)