FC Weesp neemt in de zomer afscheid van Djenic

FC Weesp is op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. De club neemt na een seizoen afscheid van Petar Djenic.

Djenic was afgelopen seizoen trainer van het zondagteam van De Volewijckers. Hij nam bij zijn overstap naar FC Weesp ook diverse spelers mee. Weesp is bezig aan zijn eerste seizoen op zaterdag, het maakte afgelopen zomer de horizontale overstap van de zondag tweede klasse naar de zaterdag tweede klasse.

In Zaterdag 2a heeft de ploeg het dit seizoen zwaar. Er werden tot nu toe vier punten behaald, wat leidt tot de twaalfde plaats op de ranglijst. Het gat met de nummer elf, die nacompetitie gaat spelen, is inmiddels twaalf punten. De club gaat er dan ook vanuit dat de selectie komend seizoen uitkomt in de derde klasse.

De club houdt daar rekening mee in de plannen voor komend seizoen en wil de focus leggen op spelers die zich verbonden voelen met de club: “Wij hopen dat dit zal bijdragen tot een goede teamspirit binnen het team, maar ook dat er een team ontstaat dat er echt voor wil gaan en dat gezelligheid creëert op de zaterdagmiddag rondom de wedstrijden van het eerste elftal. Wij hopen dat onze trouwe supporters die al jaren naar de club komen op zaterdag of op zondag, maar ook de jeugdafdeling zich hierdoor nog meer verbonden gaan voelen met het eerste elftal, en andersom”, zo meldt de club.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)