FC Weesp wordt partnerclub van Ajax

Om het jeugdvoetbal in Nederland verder te ontwikkelen, werkt Ajax samen met ongeveer tientallen Nederlandse partnerclubs. FC Weesp was pasgeleden gastheer van een bijeenkomst voor de Ajax Partnerclubs en werd zelf gevraagd om ook partnerclub van Ajax te worden.

Een mijlpaal voor de club: “We zijn erg trots dat Ajax voor FC Weesp gekozen heeft als partnerclub”, aldus het bestuur. “We hebben dit te danken aan onze focus op de jeugdopleiding de afgelopen jaren, het team van vrijwilligers die zich inzetten in het bestuur, technische commissie en als trainers om de jeugdopleiding verder te ontwikkelen, en natuurlijk de top-
accommodatie in de nabijheid van de Amsterdam Arena en de potentie die FC Weesp heeft met zijn snelgroeiende ledenbestand in de Onderbouw.”

Kansen voor jeugd en jeugdtrainers

De samenwerking met Ajax levert mooie kansen op voor zowel de jeugd bij FC Weesp, als de jeugdtrainers. Zij kunnen zich door middel van trainingen die worden aangeboden vanuit Ajax verder ontwikkelen en krijgen bijvoorbeeld kansen om stage te lopen bij Ajax. FC Weesp hoopt dankzij het partnership nog aantrekkelijker te worden voor jeugdspelers uit de buurt, zo zijn er ook korte lijntjes met de scouts van Ajax.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)