Fillet uitblinker bij winnend DVVA: “We mogen niet klagen”

DVVA won zaterdagmiddag zonder groots te spelen ruim met 4-0 van OSV. Sander Fillet was de man van de wedstrijd met twee doelpunten en een assist. Na afloop stond hij voor de camera om op de wedstrijd terug te blikken.

De thuisploeg kwam op 1-0 te staan via Julian Laan, waarna Fillet na goed drukzetten van zijn hele ploeg de voorsprong verdubbelde. “Op de momenten als het kan dan proberen we druk te zetten. Jari (van der Meer, red.) veroverde goed de bal en gaf deze aan mij. Vervolgens was de verdediging helemaal weg en kon ik zo doorlopen en intikken”, zo vertelt de uitblinker van DVVA.

Na rust kreeg OSV al snel een rode kaart, waardoor DVVA het eenvoudiger kreeg. Nadat de gastheer op een 3-0 voorsprong kwam te staan, maakte Fillet de vierde en laatste treffer door de bal van grote afstand over de keeper heen te schieten. “In de eerste helft probeerde ik het al, maar toen viel ik net in mijn schot. Deze keer kreeg ik hem lekker en volgens mij schoot ik hem van veertig meter het netje in”, stelt Fillet, die tevreden was over zijn eigen spel. “We mogen niet klagen.”

Bekijk hier het volledige interview:

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)