Bekerfinale 2024

Finale districtsbeker West 1 op Hemelvaartsdag in Abcoude

FC Abcoude is op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2024, het decor voor de finale van de districtsbeker West 1. In deze spannende clash nemen Kolping Boys en sv Huizen het tegen elkaar op. Beide teams strijden niet alleen voor de felbegeerde beker, maar ook voor de dubbel, aangezien ze allebei nog kans maken op het kampioenschap in hun eigen competitie.

Twee aan elkaar gewaagde teams

De krachtverschillen tussen Kolping Boys en sv Huizen lijken klein. Kolping Boys staat momenteel bovenaan in de eerste klasse A zaterdag, met nog drie wedstrijden te gaan, terwijl sv Huizen aankomende zaterdag het kampioenschap in de 4e Divisie kan pakken. Deze gelijkwaardigheid belooft een spannende en onvergetelijke finale.

Gaat men voorzichtig spelen of voluit voor de winst?

De vraag is nu: zullen beide teams terughoudend spelen om blessures te voorkomen, of gaan ze all-in om de felbegeerde dubbel binnen te halen? De spanning is voelbaar en het belooft een onvergetelijke voetbalmiddag te worden voor alle supporters.

Kom op tijd, want het belooft druk te worden!

Vanwege de verwachte grote belangstelling is het voor Abcoudenaren aan te raden om op de fiets of te voet naar het sportpark van FC Abcoude te komen. De aftrap is om 14:30 uur.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)