Home / Algemeen / Fortius gaat verder als JOGA Fortius

Fortius gaat verder als JOGA Fortius

Fortius gaat vanaf komend seizoen officieel samenwerken met de Amerikaanse voetbalclub JOGA SC. Dat betekent dus ook dat de naam wordt veranderd in JOGA Fortius.

Begin april werd een mogelijke naamswijziging al goedgekeurd door de leden van de club. Door het integreren van JOGA in Fortius is het de bedoeling dat de jeugdopleiding wordt geprofessionaliseerd en diverse voetbalactiviteiten worden georganiseerd. Hiervoor komen eigenaar Kephern Fuller en jeugdtrainer/scout James Myers over vanuit de Verenigde Staten om, samen met Ricardo Hemmen, de juiste structuur aan te brengen voor het realiseren van het nieuw geschreven vierjarenplan voor de jeugd van de Amsterdammers.

JOGA is een club uit de Amerikaanse hoofdstad Washington DCG, opgericht in 2010. Inmiddels werden er meer dan 450 spelers op voetbaltrips meegenomen naar Europa en spelen er ondertussen twaalf ex-JOGA-spelers bij diverse profclubs. “Iedereen is er van overtuigd dat we met JOGA Fortius een club opbouwen van hoog niveau waar de talenten uit de regio graag voor willen voetballen”, laat de club opgetogen weten op de eigen website.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)