Geen goals bij HHC – AFC

HHC Hardenberg en AFC doen beiden doorgaans bovenin mee in de Tweede Divisie. Dat is ook dit seizoen zo, al hebben beide teams hun draai nog niet helemaal gevonden. HHC verloor afgelopen weekend met maar liefst 1-6, AFC verloor op bezoek bij Kozakken Boys met 0-1. Woensdagavond wisten beide ploegen de goede vorm niet te hervinden en bleven ze steken op 0-0.

In de eerste helft viel er maar weinig te beleven in Hardenberg. De thuisploeg was iets meer aan de bal, maar wist daaruit geen gevaar te stichten.

Na rust ontstonden er wel wat kansjes. Zo werd een schot van Splinter de Mooij goed uit het doel gehouden door Nick Borgman. Aan de andere kanten kregen Matthijs Hardijk en Gersom Klok daarna kansen om de score te openen, maar ook zij slaagden daar niet in. HHC werd in de tweede helft wat gevaarlijker en dacht twintig minuten voor tijd heel even op 1-0 te komen. Pascal Mulder werkte de bal in het doel, maar niet lang daarna ging de vlag omhoog voor buitenspel.

AFC blijft de vijfde plaats bezetten en treft komend weekend FC Lisse. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Tweede Divisie

Archieffoto: Tom Poederbach