Home / Algemeen / Geen kans voor OFC tegen Rijnsburgse Boys

Geen kans voor OFC tegen Rijnsburgse Boys

Vorige week pakte OFC het eerste punt in de Tweede Divisie, deze week wist het daar geen vervolg aan te geven. Op bezoek bij Rijnsburgse Boys, een oude club van OFC-trainer Pieter Mulders, werd met 3-0 verloren.

Het duel begon met een minuut stilte vanwege het overlijden van oud-Rijnsburgse Boys speler Pieter Haasnoot. Daarna nam de thuisploeg vanaf de aftrap het initiatief. Na een minuut of tien leverde dat de eerste kans op, maar een schot van Jordy Hilterman ging over het doel van Ischa Bouwman.Een paar minuten later was het alsnog raak, toen Dani van der Moot de 1-0 binnen kopte. Aan de andere kant wist OFC maar weinig gevaar te stichten met de lange ballen die de ploeg hanteerde. De thuisploeg werd wel weer gevaarlijk, maar Bouwman voorkwam met goed ingrijpen erger. De 2-0 viel echter toch nog voor rust via Delano Asante. OFC had er weinig tegenover gezet alleen een schot van Fouad Belarbi.

Met drie wissels in de rust probeerde OFC iets te forceren. Eric Veerman, Niels Butter en Mustafe Bare verlieten het veld voor Antonio Pellitero, Demio Walberg en Soufian Reclaoui. Dat forceren lukte nauwelijks. De ploeg kwam iets meer aan voetballen toe, maar tot grote kansen leidde het nog steeds niet. Met nog een minuut of twintig te gaan was het aan de andere kant wel weer raak. Invaller Jeffrey Jongeneelen, die nog maar net in het veld stond, maakte er 3-0 van.

Het is voor OFC te hopen dat belangrijke speler als Victor van der Linde, Joel Donald en Fernando Lewis snel terugkeren van hun blessures. Want voor de Tweede Divisie lijkt de Oostzaanse selectie tot nu toe te smal.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC