Geen punten voor SCPB ’22 bij eerste thuiswedstrijd op zaterdag

SCPB ’22 is er niet in geslaagde om de eerste thuiswedstrijd op zaterdag een feestelijk karakter te geven. Het kreeg met De Zouaven meteen een pittige tegenstander op bezoek en daar wist het geen resultaat tegen te halen: 1-2.

Hoewel de supporters van SCPB ’22 dus uiteindelijk niet konden juichen, maakten beide ploegen er voor het aanwezige publiek wel een leuk duel van. Het was van beide kanten een eerste helft met een hoge intensiteit, waarin het spel op en neer ging. Goals vielen er voor rust niet.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Het waren de bezoekers uit Grootebroek die uiteindelijk de voorsprong pakten. “Op dit niveau zie je dat elk foutje wordt afgestraft”, besefte SCPB-trainer Patrick van Leeuwen. Want na balverlies van zijn ploeg op het middenveld lag de bal even later in het net via Boris Crnogorcevic. Tien minuten later wist SCPB ’22 de stand echter recht te trekken. De ploeg kreeg een vrije trap en die weer door Dennis Dinkgreve de kruising ingejaagd.

Het bleek uiteindelijk niet genoeg voor een punt. De Zouaven maakte daarna nog de 1-2. De grensrechter van SCPB ’22 vlagde voor buitenspel, maar de scheidsrechter ging daar niet in mee. Daarna kreeg Alex Wagenaar nog zijn tweede gele kaart, waardoor SCPB ’22 een overtal had. De thuisploeg probeerde door wat opportunistischer te spelen de 2-2 nog te forceren, maar slaagde daar niet in.

“Dat is zuur, 2-2 was in mijn ogen een terechte uitslag geweest. Maar ik ben zeer tevreden over hoe er vandaag gestreden is. Als wij dit elke week op de mat leggen, gaat het 100% goedkomen”, aldus Van Leeuwen. 

Aankomende zaterdag gaat SCPB ’22 op bezoek bij De Dijk, dat dit weekend vrij was. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Eerste klasse A 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)