IVV Landsmeer

Geflatteerde nederlaag voor IVV

Op bezoek bij Kolping Boys is IVV zondagmiddag stevig onderuit gegaan: 4-0. Toch leek die nederlaag ernstiger dan het in werkelijkheid was.

De beslissingen van de arbitrage pakten meerdere malen niet in het voordeel van de Landsmeerders uit. De eerste goal viel na ongeveer een kwart wedstrijd. Dennis Konijn opende de score, maar IVV had het idee dat daar een overtreding op Daniël Schermer aan vooraf ging.

IVV ging daarna op jacht op de gelijkmaker en deed dat na rust nog nadrukkelijker, maar had moeite om echt grote kansen te creëren. Met een uur op de klok werd het 2-0 via Arthur Winkelaar, na een fout achterin bij IVV. Daarna liep Kolping Boys verder uit. Steije Kee gleed uit in het strafschopgebied, maar de scheidsrechter zag er een overtreding in en dat resulteerde in een penalty. De vierde goal werd gemaakt vanuit buitenspelpositie.

Zo zat het IVV niet mee, hoewel het ook zonder de arbitrale beslissingen niet echt aanspraak kon maken op een resultaat. Kolping Boys gaat nu aan kop, nadat AGB voor het eerst dit seizoen onderuit ging. IVV bezet de achtste plaats. Bekijk hier de stand en het programma in de Eerste klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV