IVV Landsmeer

Geflatteerde nederlaag voor tiental IVV

IVV heeft zondagmiddag een stevige nederlaag geleden tegen Kolping Boys: 0-4. Toch was die nederlaag niet zo kansloos als de uitslag doet vermoeden.

In de openingsfase waren de beste kansen voor IVV-spits Daniël Schermer. Zo eindigde een eerste poging – een hakbal – op de paal. Een paar minuten later koos hij voor een omhaal, maar mikte naast. In de zesde minuut was het wel raak, maar ging de vlag van de KNVB-grensrechter omhoog voor buitenspel. Waar de kansen van de Landsmeerders er niet in gingen, was dat aan de andere kant wel het geval. Kort achter elkaar vielen de 0-1 en 0-2. Eerst schoot Steije Kee raak en even later maakte Thomas Menu de tweede goal. Vlak daarna moest Boyd Mak na een directe rode kaart na een overtreding op het middenveld vertrekken en leek het duel gespeeld.

Daarna kwam IVV opvallend genoeg beter in de wedstrijd, maar tot scoren kwam het niet. Schermer, die niet helemaal fit was en zich in de rust liet vervangen, werd gemist. Uiteindelijk liep Kolping Boys in de tweede helft nog uit naar 0-3 en 0-4 via Joey Gijzen en Omerkaan Orhangazi.

Volgende week wacht voor IVV weer een pittige tegenstander. Het gaat dan op bezoek bij AGB, dat in een titelstrijd verwikkeld is met HBC. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV