Gelijkspel voor AFC tegen Quick Boys

In een vermakelijk duel hebben AFC en Quick Boys gelijk gespeeld: 2-2.

Het spel was pas 45 seconden onderweg toen AFC al op voorsprong kwam. Een lange bal kwam voor de voeten van Raily Ignacio terecht, die niet twijfelde en de bal in het doel schoof: 1-0. De Katwijkers gingen in de achtervolging en dat resulteerde al snel in kansen voor Darren Maatsen. De gelijkmaker liet dan ook niet lang op zich wachten, in de elfde minuut wist Fernando Lewis de 1-1 in de verre hoek te schuiven. Na ruim een half uur kwamen de gasten zelfs op voorsprong. Ivailo Staal wist Maatsen te bedienen met een fraaie steekpass. Maatsen ontsnapte aan buitenspel en maakte er 1-2 van. Dat was ook de ruststand.

Al snel na rust kwam AFC weer op gelijke hoogte, Cody Claver schoot de 2-2 binnen. In de rest van de tweede helft waren er kansen over en weer om het duel te beslissen, maar er werd niet meer gescoord.