Home / Algemeen / Gemengde gevoelens bij Mulders over debuutduel OFC

Gemengde gevoelens bij Mulders over debuutduel OFC

OFC speelde zaterdagmiddag op bezoek bij IJsselmeervogels geen onverdienstelijke wedstrijd voor een debutant in de Tweede Divisie. Toch bleef het met lege handen achter, het duel eindigde in 3-2.

“Ik houd dan ook gemengde gevoelens over aan dit duel”, aldus trainer Pieter Mulders. Zijn ploeg kwam al heel vroeg op achterstand na een goal vanaf 50 meter, maar wist dat ook snel weer om te draaien. “We begonnen wat stroef, dat kwam misschien ook door wat spanning en zenuwen. Maar daarna pakten we het goed op. Het laatste gedeelte van de eerste helft en de hele tweede helft waren wij de bovenliggende partij, dus dan is het erg zonde dat je zonder punten naar huis gaat.”

Hoewel het spel van OFC er goed uitzag, durfde Mulders nog niet te zeggen of dit OFC goed mee kan komen in de Tweede Divisie: “Daar waag ik me nog niet aan. Ik weet bijvoorbeeld nog niet hoe IJsselmeervogels zich verhoudt toch de andere ploegen in de competitie. Als we tegen iedereen een keer gespeeld hebben, kan ik daar pas uitspraken over doen.”

Aan het einde van het duel kreeg OFC nog wel een flinke aderlating te verwerken. Fons Gemmel, overgekomen van Jong AZ, viel uit met een kruisbandblessure: “Het ziet er helaas niet goed uit voor hem.” Gemmel voegt zich bij de lange lijst geblesseerden, waar OFC nog steeds last van heeft: “Het zijn bijna allemaal blessures van vorig seizoen, waarvan we hoopten dat dit nu voorbij zouden zijn. Maar dat is helaas nog niet het geval. We moeten er dus gewoon het beste van maken met de spelers die wel beschikbaar zijn.”

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC