Home / Algemeen / Gerrie Breugem van Diemen naar IVV

Gerrie Breugem van Diemen naar IVV

Gerrie Breugem wordt de opvolger van Charles Loots bij zondag vierdeklasser IVV. Breugem, momenteel bezig is aan zijn tweede seizoen bij derdeklasser Diemen, is al jaren in beeld om in Landsmeer aan de slag te gaan.

“Eigenlijk vragen ze mij direct en indirect al een jaar of vijf. Zelfs in de tijd toen ik nog bij HBOK werkzaam was, maar telkens zat ik goed op mijn plek (bij Meteoor en Diemen, red.). Nu is de tijd wel rijp om er naartoe te gaan”, legt de oefenmeester uit. “IVV is een club die erg ambitieus is en na een aantal jaren van tegenspoed eindelijk weer aan de weg timmert. Ik denk dat ik goed in hun plaatje pas.”

Voordat Breugem vertrekt wil hij eerst zijn werk bij Diemen goed afmaken. Diemen staat momenteel op de laatste plaats in zondag derde klasse C met slechts acht punten. “Het liep vorig seizoen natuurlijk al niet lekker en ook dit seizoen is het voorlopig nog niet echt positief, maar ik ben er van overtuigd dat we te veel kwaliteit hebben om echt in de problemen te komen. We zijn net terug van trainingskamp (Calella, red.) en daar hebben we goed met elkaar gesproken. We hebben elkaar beloofd dat we voldoende punten gaan pakken.”

Foto Mario Wormhoudt | Gerrie Breugem

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)