fbpx
Home / Algemeen / Selectie Geuzenmiddenmeer maakt zich op voor debuut in 3e klasse

Selectie Geuzenmiddenmeer maakt zich op voor debuut in 3e klasse

Het vorige seizoen werd Geuzenmiddenmeer kampioen in de vierde klasse. De ploeg maakt zich nu dus op voor hun debuut in de derde klasse, waar ze een zwaar, maar leerzaam seizoen verwachten.

“We weten waar we vandaan komen en hoe het team begonnen is. We zijn begonnen als vriendenteam en dat is het nog steeds. Dit jaar zien we echt als een ontwikkelingsjaar”, vertelt trainer Ferry van der Meulen. Met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar verwacht hij dat er genoeg rek in zijn selectie zit. Toch is de doelstelling in eerste instantie gewoon handhaving: “Dat vinden wij een realistische doelstelling, gezien de afgelopen seizoenen. Teams die kampioen werden in de vierde klasse, degradeerden vaak meteen weer uit de derde klasse.”
Van der Meulen vervolgt: “Ik kijk vooral uit naar het tactische gedeelte van het spel. Teams uit de derde klasse zullen toch beter in de organisatie staan en een duidelijkere speelwijze hebben. Ook zal het belangrijk zijn hoe we omgaan met eventuele tegenslagen. Waar wij normaal gewend zijn als team het spel te maken en voetballend de betere team te zijn, komen we nu tegen tegenstanders tegen die al jaren ervaring hebben op een hoger niveau. Dan kunnen we niet alleen maar vrolijk gaan aanvallen. De organisatie en de intenties van de spelers bij balverlies zal heel belangrijk zijn komend seizoen.”
Om handhaving te realiseren, heeft hij in ieder geval een goede selectie. Het team van vorig seizoen is intact gebleven en kent daarnaast 3 versterkingen: Job de Goede, Jacco ter Voort, Hidde Floberg.
Speler Club 2018/2019
Ettiene Kwa Geuzenmiddenmeer
Timo Staudenmayr Geuzenmiddenmeer
Sem Terstappen Geuzenmiddenmeer
Robin Mul Geuzenmiddenmeer
Stan Reestman Geuzenmiddenmeer
Mats Hopstaken Geuzenmiddenmeer
Chaim van Gelder Geuzenmiddenmeer
Tristan Leopold Geuzenmiddenmeer
Eric Beerepoot Geuzenmiddenmeer
Casper Bennink Geuzenmiddenmeer
Thomas Visser Geuzenmiddenmeer
Jacco ter Voort De Meer (zon 2)
Joeri van der Wolf Geuzenmiddenmeer
Boris Szarzynksi Geuzenmiddenmeer
Guido de Vries Geuzenmiddenmeer
Rutger Storm Geuzenmiddenmeer
Quinten Becker Geuzenmiddenmeer
Jelle Hopstaken Geuzenmiddenmeer
Simion Becker Geuzenmiddenmeer
Hidde Floberg AFC (zat lager elftal)
Job de Goede geen club
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend