Home / Algemeen / Goal in blessuretijd bezorgt DWS een punt tegen FC Jeugd

Goal in blessuretijd bezorgt DWS een punt tegen FC Jeugd

DWS en FC Jeugd hebben zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld. Vooraf leek een punt tegen de hekkensluiter een mager resultaat voor DWS, maar gezien het wedstrijdverloop kon trainer Patrick van Leeuwen zeker leven met 2-2.

De Amsterdammers waren in de eerste helft namelijk op een 0-2 achterstand gekomen via goals van Anass Lahnine en Tolunay Durmus. “De eerste helft was van onze kant gewoon bedroevend. FC Jeugd wil natuurlijk degradatie ontlopen en wij dachten het wel even te gaan toen tegen de nummer laatst”, aldus Van Leeuwen.

Maar dat bleek dus toch pittiger dan gedacht. In de tweede helft toonde DWS een ander gezicht en kwam het via debutant Marouan Boukazim op 1-2, met een prachtig schot van twintig meter. Dat was een opsteker voor de Amsterdammers, maar de gelijkmaker leek uit te blijven. Tot ver in blessuretijd, toen Cequinio Esajas de bal van dertig meter richting het doel krulde en de bal via lat en paal uiteindelijk over de doellijn ging. En anders was het alsnog 2-2 geworden, want Daryl Bobson kwam goed ingelopen om de bal ook nog een tikje te geven.

Zo werd het al met al een prima middag voor DWS, omdat VVIJ bovendien verloor van IVV. De marge groeide dus naar zes punten. Maar als het aan Van Leeuwen ligt, komen er snel nog wat punten bij: “Het ziet er goed uit, maar we moeten onszelf zo snel mogelijk veilig spelen. Het worden echt nog een paar finales.” Te beginnen aanstaande donderdag, als DWS op bezoek gaat bij PVCV. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS