Half dozijn goals bij Arsenal – AFC

Sinds vorige week zaterdag heeft Arsenal drie wedstrijden gespeeld, twaalf keer gescoord en geen tegengoal gekregen. De ploeg is opgeklommen naar de derde plaats in de zaterdag Tweede klasse A en schakelde Vierde Divisionist Swift uit in de districsbeker. Maandag zit Arsenal in de koker bij de loting voor de kwartfinales.

Op Sportpark De Schinkel boekte Arsenal dit weekend een ruime zege. Tegen hekkensluiter AFC werd er een half dozijn aan doelpunten gemaakt. Voor de rust was de thuisploeg al tot een 3-0 voorsprong gekomen. Kiet Versluys maakte de eerste twee treffers voor Arsenal, terwijl Jessy te Paskede 3-0 voor zijn rekening nam.

Na de thee vielen wederom drie doelpunten. Spits Kobe Wielkens tekende aan voor de 4-0, terwijl Versluys met de 5-0 zijn derde van de middag maakte. Capleton Munguilio was de laatste die een doelpunt maakte: 6-0.

Aankomende week wacht een topper in de zaterdag tweede klasse. Arsenal, de nummer drie, gaat op bezoek in Zunderdorp bij HBOK. De laatstgenoemde ploeg staat tweede en wil koploper Jong Holland blijven volgen. Voor AFC staat een thuiswedstrijd op het programma. OSV komt namelijk op bezoek.

Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma van de Zaterdag Tweede klasse A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)