Home / Algemeen / Hamstringblessure Kevin Huijsman (JOS) valt mee

Hamstringblessure Kevin Huijsman (JOS) valt mee

Kevin Huijsman hoeft niet heel lang toe te kijken bij zondag eersteklasser JOS/Watergraafsmeer. De 28-jarige middenvelder viel afgelopen weekend in het duel met AFC’34 (1-6 nederlaag, red.) uit met een hamstringblessure, maar deze blijkt mee te vallen.

“Het is maar een klein pijntje in m’n hamstring, dus er is niets ernstigs.” Komend weekend, wanneer JOS voor de districtsbeker tegen zaterdagderdeklasser Buiksloot speelt, zal Huijsman overslaan. Dan hoopt hij op 19 november tegen nummer twee DEM weer in actie te kunnen komen. In overleg met de fysiotherapeut besloot Huijsman een kwartier voor tijd zijn wedstrijd te staken, ook al had JOS drie keer gewisseld en moest het verder met tien man. “Dat was uit voorzorg en op aanraden van de fysio. Met je hamstring moet je sowieso geen risico nemen. De wedstrijd was toch al gespeeld.”

Door de ruime nederlaag tegen AFC’34 kwam er een einde aan de ongeslagen reeks van de Amsterdammers en moesten zij nota bene de koppositie in de eerste klasse A afstaan. Huijsman, afgelopen zomer overgekomen van De Dijk, speelde tot nu toe alle wedstrijden in het shirt van JOS. “Het bevalt erg goed. Het is een fijn club, we hebben een fijne groep die kwalitatief ook erg goed is. Ik ben natuurlijk een hoger niveau gewend, maar alles is redelijk professioneel geregeld.”

Foto Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!