Hans Verhoogt gaat voor zesde seizoen bij De Meer

Hans Verhoogt plakt er een zesde jaar aan vast als trainer bij de zaterdagselectie van De Meer. In 2016/2017 wist hij met de ploeg meteen te promoveren naar de derde klasse. Een jaar later degradeerde de selectie weer, om vervolgens opnieuw te promoveren.

Verhoogt wil van de zaterdagselectie een stabiele derde klasse maken en daar wil hij in ieder geval het seizoen 2021/2022 nog voor gaan gebruiken: “Het doel blijft om de zaterdag goed op de kaart te zetten binnen de club. Toen het seizoen na vier wedstrijden werd stilgelegd hadden we nog geen punten, maar drie nederlagen waren echt onnodig. We hadden er wat nieuwe spelers bij en waren echt op de goede weg”, vertelt de trainer.

De spelers die afgelopen zomer nieuw waren, hebben allemaal toegezegd ook in 2021/2022 bij De Meer te blijven. En ook de spelers die er al waren gaan door. “Dat was voor mij ook reden om er nog een seizoen aan vast te plakken. De nieuwe jongens hebben nog maar weinig gespeeld, maar de selectie is er echt wel sterker op geworden. Hopelijk kunnen we dat in het nieuwe voetbaljaar gaan laten zien.”

Keeper

Verhoogt heeft momenteel dus een mooie selectie, al kan hij vooral op doel nog wel een aanwinst gebruiken: “Onze huidige keeper wil ermee gaan stoppen, dus we zijn op zoek naar een vervanger. Dat mag iemand zijn vanuit de vierde of vijfde klasse, die het wat hogerop wil zoeken. Of misschien juist iemand die ergens anders op het tweede plan zit.”

Als dat lukt, is de trainer er van overtuigd dat hij met zijn ploeg komend seizoen iets moois neer kan zetten: “We moeten reëel zijn, want er zitten echt hele goede ploegen in de ze competitie. Maar plek 7, 8 of 9 moet ons lukken.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)