Hans Verhoogt verlaat De Meer na 6 jaar

Hans Verhoogt zwaait deze zomer na zes jaar af als trainer van de zaterdagselectie van De Meer. Hij beleefde een paar interessante jaren.

Het eerste seizoen werd hij meteen kampioen in de vierde klasse, het jaar daarop degradeerde men direct weer. Om vervolgens meteen weer terug te komen. Inmiddels is De Meer een aantal jaren actief in de derde klasse, al draait het dit seizoen moeizaam. Verhoogt had het gevoel dat zijn taak er straks na zes jaar op zich: “In de coronaperiode wilde ik niet afsluiten. Maar dit seizoen voelde ik langzaam maar zeker dat het deze zomer tijd werd om te stoppen. De spelersgroep die er staat wordt ouder, dus er is aanwas van buitenaf nodig. Ik had niet het gevoel dat dat de uitdaging voor mij was.” De ploeg zoekt naar diverse nieuwe spelers voor komend seizoen, waaronder een keeper.

De uitdaging die er voor Verhoogt nog wél ligt, is om De Meer in de derde klasse te houden. Daar zal hoe dan ook nacompetitie voor nodig zijn. Rechtstreekse degradatie is nog te voorkomen: “We zijn volop in gevecht met Kadoelen om niet op die laatste plaats te eindigen. Daarna hopen we in de nacompetitie met een fitte ploeg voor de dag te kunnen komen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)