Hattrick Monni helpt Kadoelen voorbij ZSGOWMS

Na vorige week de eerste drie punten in de competitie te hebben gepakt tegen Geuzen Middenmeer ging Kadoelen zaterdag op bezoek bij ZSGOWMS.

De wedstrijd begon iets later, omdat de selectie van Kadoelen de leider een hart onder de riem wilde steken. Hij hoorde afgelopen week dat hij ziek is en de selectie stond daar even bij stil. Ook de spelers ZSGOWMS lieten het moment niet onopgemerkt voorbij gaan en wensten de leider allemaal persoonlijke sterkte. Een mooi voorbeeld van hoe voetbal verbroedert.

Daarna werd er afgetrapt en al na twee minuten lag de bal in het doel. Mitchell Bijvoet kopte de bal op doel, keeper pakte hem maar daar staat Landry Monni: 0-1. Kadoelen speelde redelijk en kreeg de kans op 0-2, maar Nicky Roele miste op aangeven van Tim Beelen. Gelijk na deze kans kwam ZSGOWMS op gelijke hoogte.

Toch was het Kadoelen dat het betere van het spel hield. In de 20ste minuut werd het dan ook 1-2. Donny Bos zette de aanval zelf op en rondde goed af op aangeven van Mitchell Bijvoet. Vijf minuten later stuurde John, Monni weg. Hij speelde de bal op Bijvoet, wat bijna resulteerde in de 1-3. Na ruim half uur kreeg Dave Dangeli de bal op het middenveld. Hij bediende Monni nu wel: 1-3.

De eerste 20 minuten in de tweede helft gebeurde er niet zo veel, maar daarna zette Kadoelen nog even aan. Eerste kreeg ZSGOWMS een penalty na vermeend hands van Tim Beelen. Danny Bodemeier stopte de penalty, waardoor het 1-3 bleef. Daarna kregen Patrick Pigge en assistent-trainer Stefan Secci rood. Ondanks dat Kadoelen met tien man verder moest, wist het toch nog een vierde goal te maken. Monni maakte zijn hattrick compleet op aangeven van Nicky Roele.

Volgende week speelt Kadoelen een thuiswedstrijd tegen TOS-Actief, dat zaterdag met 2-1 verloor van Vlug en Vaardig. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 4c