Home / Zaterdag 2a / HBOK blijft op koers met zege op Jong Holland

HBOK blijft op koers met zege op Jong Holland

Toen HBOK en Jong Holland elkaar in het megakorte seizoen 2020/2021 troffen, werd het 3-0. Ook dit seizoen werd met drie goals verschil gewonnen, dit keer werd het 4-1.

Al in de eerste minuut dacht Tom de Lange de score te openen. Hij nam de voorzet van Nerivio Kasanwirjo echter aan met de arm, waardoor de goal niet doorging. Een voorzet van Kasanwirjo zorgde later wel voor de 1-0. De eigenlijk mislukte assist vloog zomaar het doel in. De tweede goal was een fraaie. Allon Koene lette goed op waar de keeper stond en besloot vanuit de middencirkel maar eens uit te halen. Meestal een kansloze missie, maar nu was het raak en dat betekende 2-0. In de omschakeling probeerde Jong Holland ook wat speldenprikjes uit te delen, maar het wist het Joey Potveer niet moeilijk te maken.

Ook na rust had HBOK het beter van het spel en via Davey Claus kwam het op 3-0. Even later zorgde Jeffrey Bok voor de 4-0, zijn indraaiende bal werd door niemand meer aangeraakt. Jong Holland mocht de score nog wel wat verzachten via Lars Boekel. Diezelfde Boekel kreeg ook nog een goede kans op een tweede treffer, maar kwam toen Potveer op zijn weg tegen.

Zo blijft de ‘HBOK-trein’ op schema. Het heeft na 5 duels de minste verliespunten in Zaterdag 2a. Volgende week gaat het op bezoek bij EDO. Bekijk hier de stand en het programma in Zaterdag 2a

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)