Home / slideshow / HBOK eenvoudig voorbij Arsenal

HBOK eenvoudig voorbij Arsenal

HBOK ontving zaterdagmiddag Arsenal in Zunderdorp. Beide ploegen hebben zich gevestigd in de subtop van Zaterdag 2a. Het duel werd in het voordeel van HBOK beslist: 3-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2a

In de eerste helft had HBOK het betere van het spel en dook het een aantal keren gevaarlijk op voor Youssef el Abdallaoui. Hij wist zijn doel echter knap schoon te houden. Ook Arsenal kreeg voor rust een reusachtige mogelijkheid, maar via de binnenkant van de paal kwam de bal weer het veld in. Zo werden de kleedkamers opgezocht met een 0-0 stand.

HBOK had in de tweede helft de wind mee en profiteerde daar handig van. Na een klein uur werd de score geopend en vielen in rap tempo ook de 2-0 en 3-0. Twee keer Omar El Amrani en één keer Mustapha El Aamrani verzorgden de goals. Het verzet van Arsenal was gebroken en pas in de slotfase viel de 3-1 van Daniël Rasche nog.

HBOK bezet nu de vierde plaats met 13 punten, Arsenal staat negende met 10 punten. Het geeft aan hoe klein de verschillen zijn: koploper AMVJ heeft 15 punten. “Dat maakt deze competitie ook zo leuk, iedereen kan van iedereen winnen”, aldus HBOK-trainer Jan de Haze. Om de periodetitel doet hij niet echt meer mee, maar daar ligt hij niet wakker van: “Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat de periode volgende week voorbij is. We houden ons daar niet echt mee bezig. Als je een periodetitel pakt, denk je misschien dat je er al bent. We willen gewoon tot het einde bovenin mee blijven doen, dan pak je vanzelf wel een periodetitel.”

Foto’s: Sandy Wijsman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend