FC Aalsmeer - HBOK

HBOK is in gelijk opgaand duel met FC Aalsmeer meest geslepen ploeg

HBOK is erin geslaagd om de nederlaag tegen AMVJ van afgelopen week van zich af te spelen. De bezoekers wonnen met 1-3 van FC Aalsmeer.

De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken en moest binnen twintig minuten eigenlijk op een 2-0 voorsprong staan. FC Aalsmeer verzuimde echter om twee honderd procent kansen binnen te schieten. Na een moment van verkeerd instappen maakte HBOK vervolgens de openingstreffer. Davey Claus zette zijn ploeg op een voorsprong, wat ook de ruststand was.

In de tweede helft deed FC Aalsmeer zijn best om de gelijkmaker binnen te schieten, maar het was Angelo Groen die van afstand 0-2 maakte. Vervolgens lukte het de gastheer nog wel om via Mike Dam de aansluitingstreffer te maken. HBOK bleek echter alsnog te sterk te zijn. Uit een afgeslagen corner slaagde Donny Rijnink erin om de 1-3 binnen te prikken en zijn ploeg daarmee te verzekeren van een overwinning.

“Het was van beide kanten zeker geen beste wedstrijd”, liet FC Aalsmeer-trainer Ted Verdonkschot na afloop weten. “Beide ploegen leverden veel strijd en duels af, waarbij HBOK het meest geslepen was. Desondanks waren we gelijkwaardig aan elkaar en biedt deze wedstrijd ons vertrouwen richting de komende weken.”