HBOK

HBOK kan niet winnen van Zwaluwen ’30

HBOK heeft zaterdagmiddag niet kunnen winnen van Zwaluwen ’30. De wedstrijd eindigde in 2-2.

HBOK

HBOK heeft zaterdag in eigen huis met 2-2 gelijkgespeeld tegen Zwaluwen ’30. De wedstrijd was niet hoogstaand, maar HBOK had de betere kansen. HBOK begon wel goed aan de wedstrijd en kwam na een op 1-0 door Vasco Lo Ning-Hing. Zwaluwen ’30 kwam echter vlak voor rust op gelijke hoogte door Diovaris Balentina. Na rust was HBOK de bovenliggende partij en kwam het na een uur spelen op 2-1 door Nick Maijenburg. Maijenburg schoot de bal van afstand prachtig diagonaal in de kruising.

HBOK

In de slotfase kwam Zwaluwen ’30 toch nog langszij. Balentina scoorde opnieuw na een fraaie solo: 2-2.

HBOK had in de blessuretijd nog een grote kans om de wedstrijd te winnen. Jasper van der Kroon kreeg een kopbalkans op een voorzet van Donny Ruder, maar hij kopte de bal voor een vrijwel leeg doel over.

HBOK

Door het gelijkspel blijft HBOK de eerste plek in de in de Tweede Klasse. De concurrentie liet namelijk ook punten liggen, HBOK heeft als geluk bij een ‘ongeluk’ geen verdere schade opgelopen. ,,We konden zaterdag het geluk niet afdwingen. We hebben aan de boom geschud, maar vandaag vielen de vruchten niet op de juiste plek”, aldus trainer Mohad Zaoudi.

Foto’s: Jos Spitteler

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)