HBOK 2023-2024

HBOK laat Koninklijke HFC te lang in leven

HBOK heeft op eigen veld een 5-1 overwinning geboekt op Koninklijke HFC. De ploeg uit Zunderdorp was in de eerste helft duidelijk de betere en kwam op voorsprong door twee goals van Khalid El Ibrahimi en Yassin El Yaakoubi. In de tweede helft liep HBOK uit naar 4-0, maar Koninklijke HFC kon in de slotfase nog een goal scoren.

In de eerste helft was HBOK dominant. De ploeg had veel balbezit en creëerde ook veel kansen. El Ibrahimi opende de score in de 20e minuut na een mooie aanval. In de 40e minuut scoorde El Yaakoubi, ditmaal na een individuele actie.

In de tweede helft bleef HBOK dominant. In de 50e minuut scoorde Nick Maijenberg de 3-0, een prachtige vrije schop. HBOK bleef aandringen en scoorde in de 65e minuut de 4-0 door Jasper van der Kroon. In de slotfase kon Koninklijke HFC nog een goal scoren, maar HBOK wist ook nog een keer raak te schieten via Yassin El Yaakoubi en pakte zo eenvoudig de volle buit.

Trainer-coach Mohad Zaoudi van HBOK was kritisch op zijn spelers. Hij vond dat ze de kansen in de eerste helft beter hadden moeten afmaken. “We hadden eerder afstand moeten nemen,” zei hij. “We hebben te veel kansen laten liggen op een hogere score. Koninklijke HFC staat op -3 punten, we wilden waken voor onderschatting. We begonnen wel scherp aan de wedstrijd maar schoten niet met scherp.”

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zaterdag tweede klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)