Home / slideshow / HBOK niet in de problemen tegen IVV

HBOK niet in de problemen tegen IVV

Tegen het IVV van Amsterdammer Ton Pronk wist HBOK een regelmatige zege te boeken. In Landsmeer werd een 1-3 zege behaald en daar viel volgens HBOK trainer/coach Juan Coto ‘niets op af te dingen’.

HBOK start nogal slapjes en dat biedt perspectief voor de thuisploeg die met tegenaanvallen gevaar sticht. Het is dan ook niet vreemd dat de 1-0 zich aandient. De stroeve start en het vervolg kenmerkt zich in het volharden van tempoloos combinatievoetbal dat voor HBOK nog weinig uitzicht biedt tot resultaat.

Penalty

Na de rust is plots alles anders. HBOK tapt uit het welbekende andere vat, gaat feller van start. Beter georganiseerd. Dennis Kaars brengt HBOK op een 2-1 voorsprong na een toegekende strafschop van scheidsrechter Akkaya. Daarvoor had Jeffrey Bok al voor de gelijkmaker (1-1) gezorgd. Vanaf dan zit HBOK helemaal in de wedstrijd. Zeker als Romello Austin een knappe aanval bekroont: 1-3. De verder weinig spannende wedstrijd kende geen noemen waardigheden. Zodoende start HBOK met een prettige overwinning.

De trainer/coach Juan Coto na afloop: “De organisatie staat nog niet goed. We waren wel de betere ploeg deze wedstrijd. Het is een kwestie van afstemmen de komende weken. Ik heb een degelijke en fitte selectie. We blijven met beide benen op de grond. We kunnen ook nog veel beter. Een goede ploeg straft ons gedrag van vandaag genadeloos af. Ik beschouw deze wedstrijden als een deel van de voorbereiding, maar we willen wel winnen, altijd”.

Uitslagen bekerwedstrijden zaterdag 3 september 2022.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)