hbok

HBOK verslaat taai KFC in seizoensopening

HBOK heeft de eerste tik in de KNVB bekerpoule uitgedeeld. Helemaal vanzelf ging het niet voor de ploeg van trainer-coach Mohad Zaoudi. Uiteindelijk mocht de thuisploeg drie punten bijschrijven na een 2-1 overwinning.

Ook bij HBOK was er een wisselende voorbereiding, wel met stabiele resultaten. Met komende en gaande vakantiegangers moet een vast spelsysteem er nog in geslepen worden. ,,De jongens worden wel steeds fitter”, reageerde Zaoudi direct na afloop van de winstpartij tegen tweede klasser KFC.

HBOK won zijn oefenduels, maar een ei hoe er precies gespeeld dient te worden dit seizoen is nog niet gelegd. ,,We zijn nu aan het kijken en zoeken. We creeëren heel veel kansen. Ook zaterdagmiddag, we waren de bovenliggende partij. In principe ben ik wel tevreden, ja. We schieten de ballen er nog niet in. We komen met 0-1 achter. Daarna kopt Joël Donald ons naast KFC. We waren blij verrast, we wisten niet dat hij die kwaliteiten ook had.”

Yassin el Yaakoubi schoot HBOK uiteindelijk naar de verdiende overwinning. ,,We werken gericht toe naar de competitie-start. Voor ons is dat toch het belangrijkste.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)