HBOK 2023-2024

HBOK weet weer wat verliezen is na een wedstrijd tegen een doortastender Waterwijk

HBOK heeft zaterdagmiddag zijn eerste competitienederlaag van dit seizoen geleden. In Zunderdorp leek het lang uit te lopen op duidelijke nederlaag, maar in de laatste minuten wist de thuisploeg het toch nog spannend te maken. Het bleek te laat: 1-2.

Voor HBOK is de wedstrijd het ‘met het mes tussen de tanden spelend’ Waterwijk altijd een lastige wedstrijd, mede door destrijdlustige Aalmeerders. Vaker zat HBOK in het verleden aan de goede kant van de score, maar nooit ging het makkelijk. Dit was deze wedstrijd ook het geval, waar beide teams moeite hadden om voetballend tot grote kansen te komen. De gehele eerste helft ging het spel ‘op en neer’. Toen scheidsrechter Knetch floot voor de rust, stond een 0-1 tussenstand op het scorebord. Door een doelpunt van Lindo Pourchez.

De tweede helft bleef het spelbeeld voornamelijk hetzelfde. Waterwijk speelde fel, op het randje van het toelaatbare. Enkele mogelijkheden van de Zunderdorpers werden onschadelijk gemaakt door de solide spelende Waterwijk verdediging. Alles wees erop dat het op een troosteloze nederlaag zou uitlopen voor HBOK, zeker nadat Tim Klaassen-Bos voor 0-2 zorgde. Totdat Max Sajet Waterwijk-doelman Gianni Hermans eindelijk een keer wist te passeren: 1-2. Deze stand veranderde in de slotfase niet meer. Ondanks alle pogingen en aanvallen op het doel van Waterwijk. Een teleurstelling, waarbij er minimaal een punt voor het grijpen leek en wellicht ook verdiend was voor de ploeg van trainer-coach Mohad Zaoudi. HBOK blijft koploper, maar verzuimde een groter gaatje te slaan met de concurrenten.

Volgende week zaterdag 4 november staat de kraker op het programma tussen koploper HBOK en runner-up Arsenal. Het duel in Amsterdam op Sportpark De Schinkel begint om 14.30 uur.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het complete programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)