Home / slideshow / HBOK wint na doelpuntrijk duel ruim van SV Zandvoort

HBOK wint na doelpuntrijk duel ruim van SV Zandvoort

HBOK had zaterdagmiddag op bezoek bij SV Zandvoort geen problemen met de tegenstander. De ploeg van Juan Fernandez Coto zette een 3-7 eindstand neer.

Vanaf het eerste fluitsignaal was HBOK de dominante ploeg, waardoor het direct enkele kansen creëerde. De bezoekers wisten al snel op voorsprong te komen dankzij een doelpunt van Mariano Olf. De treffer gaf HBOK het vertrouwen om door te gaan, waarna de club voor rust nog driemaal wist te scoren. Angelo Groen, Allon Koene en Max Sajet waren de makers van de doelpunten.

Zandvoort wist vervolgens terug te komen tot 1-4, maar de treffer bracht HBOK niet van zijn stuk. Achtereenvolgens Jeffrey Bok, Sajet en Dennis Kaars zorgden ervoor dat hun ploeg op een 1-7 voorsprong kwam te staan. Aan het einde van de wedstrijd verslapte het bij HBOK enigszins, waardoor de tegenstander nog tweemaal raakschoot. Het was echter niet voldoende om het de tegenstander lastig te maken.

“We zijn geen moment in de problemen terechtgekomen”, zo liet assistent Rachid Lamalan na afloop weten. “Naast de ruime zege was het belangrijk dat Allon weer terugkwam van een schorsing en Dennis Kaars een half uur kon invallen. Er wachten voor ons nog vijf finales. Die zullen zeker niet eenvoudig worden, dus we moeten aan de bak.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)