Home / Algemeen / Herstart Zaterdag 1a: Hoe lang blijft WV-HEDW foutloos?

Herstart Zaterdag 1a: Hoe lang blijft WV-HEDW foutloos?

Vorig weekend begon de competitie alweer voor AFC en ZOB, zij hadden beiden nog een duel extra in te halen. De ploegen verkeren in de onderste regionen en wisten daar geen verandering in te brengen. AFC verloor met 3-1 bij Honselersdijk, ZOB kwam niet verder dan 0-0 tegen hekkensluiter Die Haghe. Dit weekend komen alle teams weer in actie.

WV-HEDW – ZOB

Koploper WV-HEDW krijgt zaterdagmiddag ZOB op bezoek. De ploeg van Marcel Valk sprak voorafgaand aan het seizoen uit voor de titel te gaan en ligt op koers. De eerste periodetitel is binnen en er werd zelfs nog geen punt verloren. De foutloze status willen de Amsterdammers uiteraard zo lang mogelijk vasthouden. In aanloop naar de herstart werd een uitgebreid oefenprogramma afgewerkt, met leerzame duels tegen onder andere Hoofdklasser RKAV Volendam en Tweede Divisionist Koninklijke HFC. WV-HEDW lijkt klaar voor de herstart en ZOB zou geen probleem mogen vormen.

AFC – Monnickendam

De zaterdagploeg van AFC heeft het dit seizoen moeilijk en bezet op dit moment de twaalfde plaats in Zaterdag 1a. Een positie waar Monnickendam eerder werd verwacht, maar die ploeg staat na een fantastische start op een knappe vierde plaats. Het is de vraag of de ploeg van Adri Looijen dat na een lange winterstop kan volhouden. 

Bekijk hier het hele programma en de stand in Zaterdag 1a

 

Send this to a friend