Home / Algemeen / Het Amsterdamsche Voetbal start met HAV Videohuis

Het Amsterdamsche Voetbal start met HAV Videohuis

Onder de naam HAV Videohuis start Het Amsterdamsche Voetbal met een ondersteunende videoservice aan de clubs in haar regio.

“We zien onze clubs worstelen met de technologische ontwikkelingen. Als wij hierbij met de start van HAV Videohuis de helpende hand kunnen bieden, dan doen we dat graag”, zegt Jos van Mieghem, publisher van Het Amsterdamsche Voetbal. “Video wordt in onze maatschappij immers steeds belangrijker. HAV Videohuis is met zijn mensen en technische platform reeds ingericht. Waarom zou iedere club dan zijn eigen wiel moeten uitvinden?”

Naast eigen producties voor de redactie biedt HAV Videohuis voetbalverenigingen de mogelijkheid voor registraties en reportages van bijzondere gebeurtenissen of speciale wedstrijden bij de club.

Gedurende het seizoen kan HAV Videohuis voor clubs de video-editing en vormgeving verzorgen. Denk aan samenvattingen van de wedstrijd van het eerste elftal of de wedstrijdanalyse voor de trainersstaf. Hierbij kan door rechthebbenden gebruik worden gemaakt van externe beeldbronnen als Voetbal TV, Fox en livestreams van YouTube, Facebook en Mycujoo TV. HAV Videohuis neemt op die manier het videowerk uit handen.

Een videoarchief opzetten en ontsluiten voor de leden? Daar kan HAV Videohuis ondersteunen en bijvoorbeeld via de clubpagina op Het Amsterdamsche Voetbal-platform de zaken toegankelijk maken.

Meer weten? info@hetamsterdamschevoetbal.nl

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)