Het is drie voor 12 na nederlaag AMVJ

Op dit moment zit AMVJ niet in een al te beste flow. In de vijf wedstrijden voorafgaand aan het treffen met Zandvoort werden slechts 2 punten behaald. Na het duel met de ploeg uit de kuststad kon de bordeauxrode formatie er geen punten bijplussen, want AMVJ verloor de wedstrijd met 0-1.

Trainer Ricky Kumar en zijn manschappen zitten in de hoek waar de klappen vallen. Want aan het begin van de wedstrijd kwam AMVJ op een 0-1 achterstand na een individuele fout en liep vervolgens de gehele wedstrijd achter de feiten aan. In de laatste twintig minuten ging de ploeg echt alles of niets spelen, om zo een resultaat te boeken tegen Zandvoort. Wel betekende dit er in de verdediging meer risico werd genomen. Het risico werd bijna beloond want spits Thierry van der Kooye raakte de deklat van het Zandvoortse doel. Thijs de Graaf kreeg een niet te missen kans, maar vanuit het vijfmetergebied kreeg hij de bal niet achter de doelman van de bezoekers. Eveneens waren er nog twee scrimmages, maar AMVJ deed het net niet bollen deze zaterdag.

Kumar baalt als een stekker. “Het is nu drie voor twaalf, want we houden nog maar twee ploegen onder ons op de ranglijst. Hopelijk is het besef er bij de spelers gekomen dat we nu in de onderste regionen spelen. Volgend weekend zijn we vrij, maar de week erop spelen we de laatste wedstrijd van het jaar tegen FC Weesp. Dat is een zes punten wedstrijd. Samen met de staf gaan we daarna kijken hoe we het de tweede seizoenshelft gaan doen, want de klok tikt…”

Bekijk hier de stand in de zaterdag tweede klasse A. Voor de overige ploegen is ook het programma van volgend weekend zichtbaar.

Archieffoto van AMVJ-trainer Ricky Kumar.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)