Hoofddorp en Jorg Smeets verlengen contract voor 2 seizoenen

Afgelopen zomer volgde Jorg Smeets Jethro Abram op als trainer van de zondagselectie van Hoofddorp, die uitkomt in de eerste klasse. De samenwerking bevalt na een half seizoen zo goed, dat club en trainer het contract hebben verlengd voor twee seizoenen.
“Het bestuur en de technische commissie zijn bijzonder tevreden over de inbreng van Jorg als hoofdtrainer. De manier waarop hij zich opstelt – en daarmee voor verbinding zorgt – binnen de vereniging is in positieve zin door meerdere geledingen binnen de vereniging opgevallen. Jorg heeft de eerste maanden bij SV Hoofddorp ook als uiterst positief ervaren. Vandaar dat de vereniging en de trainer het snel eens waren om de samenwerking, die in eerste instantie voor de duur van één seizoen was aangegaan, al in een vroeg stadium te verlengen. Op deze manier schaffen we ook snel duidelijkheid richting onze spelers”, zo laat de club weten.
Hoofddorp is sinds 2017/2018 actief in de eerste klasse en wil graag de stap maken naar de Vierde Divisie. Dat wil de club graag doen met een herkenbaar elftal, waarbij steeds spelers uit de jeugd doorstromen. Dat lukt dit seizoen goed. De jonge ploeg bezet op dit moment de derde plaats in de eerste klasse en is bovendien de meest scorende ploeg. In 11 duels werden 39 goals gemaakt, waarvan er maar liefst 11 vielen in het duel met De Meer. Hoofddorp is dus hard op weg naar op zijn minst een nacompetitieplek. Het hervat de competitie op 22 januari met een wedstrijd tegen koploper HBC.
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)