Hoofddorp komt er niet aan te pas tegen LSVV

Na twee gelijke spelen op rij heeft promovendus Hoofddorp de eerste nederlaag in de zondag eerste klasse A moeten slikken. De ploeg van Jerry Verschoor was kansloos op bezoek bij LSVV: 3-0.

Hoofddorp kwam er in de eerste helft nauwelijks uit en werd telkens in de verdediging gedrukt door LSVV. Door goed werk van doelman Donovan Partosoebroto bleven de gasten in de wedstrijd. Vlak na rust werd de thuisploeg wel gepasseerd. LSVV schoot uit de startblokken en had in de 47ste minuut een 1-0 voorsprong te pakken. Vanaf de achterlijn legde Toine Merk de bal terug op Danny Konijn, die de score opende. Een kleine twintig minuten later was diezelfde Konijn opnieuw trefzeker. Op aangeven van Kevin van Cleef schoot de spits van LSVV de 2-0 op het scorebord.

Wat Hoofddorp in het laatste halfuur ook probeerde, LSVV bleek een maatje te groot. Een kwartier voor tijd gooide de thuisploeg de wedstrijd definitief in het slot. Boy Kansen stelde Daan Brinkkemper in staat om de 3-0 te maken. Overigens moest LSVV de wedstrijd met tien man eindigen nadat Danny Duijs een rode kaart kreeg voor een wilde tackle op Lars van Rijn een rode kaart kreeg. Het bracht echter geen verandering meer in de stand.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag eerste klasse A

Foto’s Michel Bes

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)