Hoofddorp laat in laatste minuut twee punten uit handen glippen

Tegen LSVV is Hoofddorp er niet in geslaagd om de stap naar een veilige plek in de middenmoot in de zondag eerste klasse A te maken. De ploeg van Jerry Verschoor gaf op eigen veld twee punten uit handen. Een treffer van de gasten in de laatste minuut van de blessuretijd zorgde voor de 1-1 eindstand.

Hoofddorp begon sterk aan het duel en binnen twee minuten had Jasmin Ramic al twee grote kansen gekregen. Beide keren nam hij een voorzet aan in het strafschopgebied, maar werden zijn pogingen geblokkeerd. Na een paar minuten kwam LSVV er voetballend beter uit. Toine Merk haalde met een goede actie de achterlijn, alleen leverde dit geen treffer op. Aan de andere kant mikte Ramic naast het doel.

Na de rust kwam de thuisploeg goed uit de startblokken. Olaf Schell werd de diepte ingestuurd, omspeelde doelman Job Rouwhorst, maar raakte de bal vervolgens niet vol genoeg en daardoor kon Maik den Iseger de bal nog op van de doellijn halen. Een kwartier later war een voorzet van Raven Bergwijn net iets te scherp voor de inkomende Ramic, waardoor de bal langs de verkeerde kant van de paal verdween.

In de 75ste minuut was het wel raak voor de Hoofddorpers. Ramic verlengde een voorzet van Tom Boot naar Sven Wierda, die met een harde uithaal de verdiende 1-0 voorsprong op het scorebord bracht. Daarna voerde LSVV de druk op om alsnog een punt mee naar Zuid-Scharwoude te kunnen nemen.

Eerst werd een gelijkmaker afgekeurd en in de laatste minuut van de blessuretijd schoot Geert-Jan Molenaar de 1-1 binnen. Oog-in-oog met Hoofddorp-doelman Donovan Partosoebroto maakte hij geen fout. Het betekende direct het einde van de wedstrijd, waardoor Hoofddorp vlak voor het scheiden van de markt met slechts één punt genoegen moest nemen.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag eerste klasse A.