Hoofddorp neemt afscheid van Jethro Abram

Hoofddorp neemt deze zomer afscheid van trainer Jethro Abram, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij de club.

De club is op zoek naar een sterkere aansluiting tussen de jeugdopleiding en het eerste team, zodat op termijn een groot gedeelte van het eerste elftal uit de eigen jeugd komt. Om dat te bewerkstelligen, wil de club een nieuwe trainer aantrekken. Ook de afgelopen jaren debuteerden al 17 jeugdspelers in het eerste elftal.

Voor Abram kwam het besluit van het bestuur dan ook als een verrassing: “Ik had het gevoel dat alle seinen op groen stonden, maar het is het goedrecht van de club om het over een andere boeg te gooien. Hoofddorp is een mooie club en we hebben een leuke groep, ik was graag nog een jaartje door gegaan.” De trainer hoopt er met zijn selectie een mooie tweede seizoenshelft van te maken: “Ik ben blij dat we weer gaan voetballen en hoop dat we het met z’n allen goed kunnen afsluiten. Als we de twee inhaalwedstrijden winnen, staan we er gewoon goed voor.”

Wat betreft zijn eigen toekomst, houdt Abram alle opties open: “Het is even afwachten. Ik sta graag volgend seizoen weer ergens voor de groep. Als er een club komt met een mooi plan, sta ik overal voor open.”

Archieffoto: Minke Wiggerink

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)