Ilguy (AGB) kondigt contractverlenging tegelijk met zeven versterkingen aan

Imdat Ilguy heeft ook volgend seizoen de leiding bij zondag eersteklasser AGB. Om niet weer in het rechterrijtje te bungelen, is de oefenmeester al druk bezig geweest met het versterken van zijn selectie. Inmiddels hebben zeven aanwinsten toegezegd naar Amsterdam-West te komen.

“De huidige selectie heb ik, op vijf/zes jongens na, niet zelf gemaakt. Ik kan nu mijn eigen selectie samenstellen en dan kunnen we minimaal voor een periodetitel spelen. Dat is wel de doelstelling”, zegt Ilguy, die zich in zijn eerste seizoen met de club handhaafde. Voor volgend jaar, en voor in de toekomst, moet de lat omhoog. “Er komt een kunstgrasveld, misschien een tribune met nieuwe kleedkamers; dan kunnen ze twintig jaar door en echt groeien. Er zijn zeker veel mogelijkheden.”

Voor volgend seizoen komen drie nieuwe spelers komen over van competitiegenoot Legmeervogels: vleugelverdediger Faouzi Ben Yerrou, middenvelder Anwar Akrouh en buitenspeler Yasin Poyraz. Daarnaast gaan ook Oseanu Doorn (NVC), Enes Eldemir (Nieuw West United, in 2015/16 eerder actief voor AGB), Ömer Özcelik (Ankaraspor) en Mustafa Kaya naar AGB. Laatstgenoemde zit momenteel zonder club, maar heeft een verleden als profvoetballer in Turkije (onder meer Genclerbirgili).

Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB