Imro Wielkens en Arsenal langer met elkaar door

Op Sportpark De Schinkel loopt Imro Wielkens al even rond. Sinds het seizoen 2014/2015 staat de oefenmeester aan het roer bij het eerste elftal van Arsenal. In het eerste jaar volgde direct een promotie naar de derde klasse. En na twee seizoenen werd ook afscheid genomen van dit niveau, er volgde namelijk promotie naar de tweede klasse.

Dit seizoen probeert Arsenal aan te haken bij de top van de tweede klasse, echter staat de club nu vijfde. De verschillen zijn klein waardoor de stand er na enkele speelrondes compleet anders uit kan zien. Wielkens sprak de afgelopen periode met voorzitter Iwan Zandwijken over de toekomst. “In een goed gesprek hebben we over de toekomst gesproken, waarbij we de intentie hebben om de komende drie seizoenen met elkaar verder te gaan. Ik ben dankbaar en blij dat de club nog steeds veel vertrouwen heeft in onze samenwerking.” De club heeft daarnaast met de volledige technisch staf verlengd. Ook Marco Bravo da Silva, Melvin Holwijn en Youssef El Abdallaoui blijven langer aan Arsenal verbonden.

Voor Arsenal duurt de winterstop een speelronde langer. Aankomend weekend is de ploeg namelijk vrij. Op zaterdag 28 januari wordt de eerste officiële wedstrijd van 2023 gespeeld in en tegen Zandvoort.

Foto: Ton van Eenennaam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)